Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Master

UvA Masterdag

9 november 2019

Wil jij verder studeren na je bachelor? Of overweeg je een 2e master? Kies jouw master tijdens een van de voorlichtingsrondes op onze open dag: de UvA Masterdag van 9 november 2019.

Tijdens de UvA Masterdag presenteren bijna alle masteropleidingen zich tijdens verschillende voorlichtingsbijeenkomsten en kun je spreken met studenten, docenten en studieadviseurs. Daarnaast is er de voorlichting 'Hoe kies ik een master?' die je meer inzicht kan geven in het kiezen van de ‘juiste’ master.

Aanmelden

Op dit moment kun je je nog niet aanmelden voor de UvA Masterdag van 9 november 2019. Als je bericht wilt ontvangen zodra de aanmelding opent, laat je gegevens dan achter via onderstaande link.

Houd mij op de hoogte

Video wordt geladen..
-

Andere voorlichtingsmogelijkheden

Kijk ook in het overzicht van voorlichtingsevenementen wanneer er nog meer voorlichtingen gegeven worden of neem contact op met het UvA Student Careers Centre. Je kunt ook kijken of er binnenkort nog een online informatiesessie (webinar) georganiseerd wordt, of een kijkje nemen in het archief van onze (internationale) webinars.