Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Onderwijsdag

Donderdag 6 oktober 2022

De UvA Onderwijsdag is een dag om inspirerende ideeën, projecten en praktijkvoorbeelden uit het onderwijs te delen, te bediscussiëren én vooruit te blikken op de toekomst van het onderwijs. Dit jaarlijkse evenement is voor iedereen binnen de UvA die betrokken is bij het onderwijs, zoals docenten, andere onderwijsprofessionals en studenten.

Singelkerk

Onderwijsdag 2022: Leren als een gemeenschap

Gezamenlijk creëren van didactische waarden, methoden en onderwijstools

De UvA Onderwijsdag staat dit jaar in het licht van 'Leren als een gemeenschap'. Het programma biedt je interdisciplinaire live ontmoetingen en kennisdeling over de hele universiteit. Je start het programma met een inlooplunch waar je collega's en onderwijsexperts van verschillende faculteiten ontmoet. Laat je inspireren door de keynote van dr. David Kellermann (lees meer over Kellermann) en ga in gesprek over verschillende onderwerpen in een van de Community Cafés. Neem deel aan een van de workshops die worden geleid door collega's van alle faculteiten. Voordat de dag wordt afgesloten met een informele borrel, maken de Centrale Studentenraad en de ASVA Studentenunie de UvA Docent van het Jaar 2022 bekend.

De Onderwijsdag vindt plaats op donderdag 6 oktober 2022 om 11.30-17.30 uur. De dag begint in de Singelkerk, gevolgd door Community Cafés en workshops in de Universiteitsbibiotheek. Dr. Mariska Knol is de moderator van het programma en meerdere groepen van binnen de Universiteit van Amsterdam verzorgen Community cafés en workshops.

Dit evenement wordt georganiseerd door het netwerk van UvA Teaching & Learning Centres (TLC).
Contact TLC over dit evenement

Voorgaande Onderwijsdagen