Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Onderwijsdag

Donderdag 6 oktober 2022

De UvA Onderwijsdag is een dag om inspirerende ideeën, projecten en praktijkvoorbeelden uit het onderwijs te delen, te bediscussiëren én vooruit te blikken op de toekomst van het onderwijs. Dit jaarlijkse evenement is voor iedereen binnen de UvA die betrokken is bij het onderwijs, zoals docenten, andere onderwijsprofessionals en studenten.

Onderwijsdag 2022: Leren als een gemeenschap

Gezamenlijk creëren van didactische waarden, methoden en onderwijstools

De Onderwijsdag biedt verbinding en kennisdeling in het licht van het thema 'Leren als een gemeenschap'. De dag begint met een lunch gevolgd door een interactieve keynote spreker. Het programma wordt vervolgd met discussiesessies en een breed scala aan workshops met onderwerpen als de kracht van contemplatie, peer-reviewing, actief leren, community-based leren en zelfregulerend leren. Voordat de dag wordt afgesloten met een borrel, zal de UvA Docent van het Jaar 2022 bekend worden gemaakt door de Centrale Studentenraad en ASVA Studentenvakbond.

Singelkerk

Alle workshops worden aangeboden door UvA-collega's van verschillende faculteiten. Het programma biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met collega's vanuit de hele universiteit.

De Onderwijsdag vindt plaats op donderdag 6 oktober 2022 11.30-17.30 uur. De dag begint in de Singelkerk, gevolgd door workshops op verschillende locaties in het hart van Amsterdam.

Voorgaande Onderwijsdagen

Bekijk via de onderstaande links voorgaande Onderwijsdagen terug.

De UvA Onderwijsdag wordt georganiseerd door de UvA Teaching & Learning Centres (TLC).Voor opmerkingen en/of vragen over de Onderwijsdag kan je een e-mail sturen naar educationday@uva.nl.