Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV) telt vele alumniclusters op het gebied van opleiding, faculteit of gemeenschappelijke achtergrond. Leden blijven op de hoogte van ontwikkelingen binnen hun vakgebied, ontdekken nieuwe domeinen en ontmoeten elkaar tijdens lezingen, debatten, netwerkborrels en excursies.

Alumniclusters

Word je lid van de AUV? Dan kun je je aansluiten bij een van de alumniclusters.

Engelstalige clusters

Voor internationale alumni zijn er Engelstalige clusters, circles, op basis van interessegebied. Zo kunnen ook internationale alumni met elkaar kennis uitwisselen en netwerken. 

Kringbestuurders

De clusters worden aangestuurd door kringbestuurders. Deze enthousiaste vrijwilligers organiseren allerlei activiteiten voor hun leden. De AUV ondersteunt de kringbestuurders bij hun werkzaamheden met praktische informatie

Wil jij nauw betrokken blijven bij de UvA en je inzetten voor vak- en studiegenoten of oud-collega’s? Dan is een rol als kringbestuurder wellicht wat voor jou. Bekijk de vacante bestuursposities binnen de AUV en mail naar auv@uva.nl bij interesse of voor meer informatie. 

Internationale chapters

Om ook de Nederlandstalige alumni in het buitenland met elkaar en met de UvA te verbinden, bestaan er internationale chapters in België, China, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.