Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Humanities Lab
Faculteit der Geesteswetenschappen

Het Humanities Lab is dé plek waar medewerkers, promovendi, studenten en alumni van de Faculteit der Geesteswetenschappen ideeën voor het starten van een eigen bedrijf of organisatie op kunnen doen. Een plek waar de begrippen inspiratie, innovatie en impact centraal staan.

Over Humanities Lab

Loop je rond met een creatief idee en wil je dat omzetten in een succesvol bedrijf? Het Humanities Lab biedt een levendige co-working space waar ideeën kunnen groeien en kruisbestuivingen als vanzelf plaatsvinden. Daarnaast bieden wij een podium voor – en springplank naar – onderwijs over ondernemerschap. Op deze wijze creëert het Humanities Lab meer impact van geesteswetenschappelijk onderzoek en extra loopbaanperspectieven voor studenten.

Vacature: student-assistent HumanitiesLab

Per 1 juli is het Humanities Lab op zoek naar een student-assistent voor 16 uur per week, ter ondersteuning van het hoofd.
Lees meer
Activiteiten

Contact

Humanities Lab is altijd op zoek naar ondernemende studenten, alumni en medewerkers met een achtergrond in de geesteswetenschappen aan de UvA. Heb jij een goed (bedrijfs)idee? Of wil jij je kennis gebruiken om direct impact te creëren? Neem dan contact met ons op: