Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Netwerken en platformen

Binnen en buiten de UvA zijn er op het gebied van duurzaamheid netwerken waar wetenschappers elkaar kunnen vinden. Hieronder een overzicht van deze netwerken en platformen.

Centre for Sustainable Development Studies

Het Centre for Sustainable Development Studies (CSDS) is een ‘bottom-up’ onderzoeksinstituut dat wordt ondersteund door alle faculteiten van de UvA. Het platform biedt uitwisseling van kennis en ervaring over hedendaagse duurzaamheidsuitdagingen en bevordert de ontwikkeling van een levendige duurzaamheidsgemeenschap binnen de universiteit.

A Sustainable Future

A Sustainable Future (ASF) is een onderzoeksplatform van de Amsterdam School of Economics en de faculteit Economie en Bedrijfskunde dat onderzoek doet naar belangrijke maatschappelijke thema’s, geïnspireerd op de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties.

Netherlands Energy Research Alliance (NERA)

Binnen de NERA werken universiteiten en onderzoeksinstituten samen op het gebied van energie. Samen ontwikkelen we de onderzoeksagenda en pleiten we voor sterke en effectieve programma's voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van energie. We wisselen kennis uit tussen de leden, maar willen onze kennis ook delen met de wereld.