Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Net als in de rest van de huisstijl staat ook op het briefpapier het UvA logo linksboven. Omdat het UvA logo zwart/wit is, kunnen brieven eenvoudig worden geprint. Het is ook mogelijk om voorgedrukt briefpapier te bestellen.

  • Voorbeeld brief met UvA logo
    Briefvoorbeeld met UvA logo

    Organisatieonderdelen zoals de ondersteunende diensten communiceren uitsluitend met het UvA logo. Aan de rechterkant is een blok beschikbaar voor afdelingsspecifieke informatie. Meer informatie over het toepassen van het UvA logo vind je onder je Logo richtlijnen

  • Voorbeeld brief met organisatieonderdeel
    Briefvoorbeeld met organisatieonderdeel

    Sommige organisatieonderdelen mogen hun naam direct onder het UvA logo plaatsen. Bekijk de Logo richtlijnen of dit ook voor jouw organisatieonderdeel geldt. Het rechterblok is beschikbaar voor afdelingsspecifieke informatie binnen jouw organisatieonderdeel, bijvoorbeeld een opleiding of ondersteunende dienst. 

Beschikbaarheid

Het briefsjabloon is standaard beschikbaar in de template tool binnen Microsoft Word op een UvA-beheerde ICT-werkplek. Kijk voor meer informatie bij Office templates over het gebruik van deze tool. Wanneer je gebruik maakt van een ander besturingssysteem, kun je hieronder het juiste template downloaden. 

Downloads

Download Blanco vel met logo en mogelijkheid tot volgvel Download Briefsjabloon met UvA logo

Lettertype en -grootte

Binnen de sjablonen gebruik je de lettertypen Times New Roman en Arial. Gebruik voor je tekst minimaal de lettergrootte van 10pt.

Voorgedrukt briefpapier en enveloppen bestellen

Voorgedrukt briefpapier en enveloppen bestel je via Orderdirect bij Canon. Heb je geen Orderdirect account? Bestel voorgedrukte briefpapier en/of enveloppen dan via het secretariaat of de communicatieafdeling van jouw organisatieonderdeel.