Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Over de Universiteit

Office templates

In de UvA-huisstijl is een aantal vaste sjablonen gemaakt: een basisdocument waarin alle opmaakeisen van de UvA-huisstijl standaard zijn opgenomen.

Er zijn 3 UvA-sjablonen: in Word (brief, verslag, memo e.d.), e-mailhandtekening en PowerPointpresentaties. Gebruik de UvA-sjablonen, dan voldoet je document altijd aan de UvA-huisstijl.

Wordsjablonen

Op alle pc’s met een UvAwerkplek staat een huisstijlapplicatie: een basisset sjablonen in Word waarmee medewerkers eenvoudig brieven, faxen, memo’s e.d. in de huisstijl kunnen maken.

Met deze sjablonen kun je:

  • efficiënter werken en tijd besparen: de instellingen worden eenmalig ingevoerd, vervolgens komen de afzendergegevens automatisch in elk nieuw document te staan dat met een sjabloon wordt gemaakt.
  • geld besparen: er hoeft geen apart briefpapier gebruikt te worden als brief met logo wordt afgedrukt.

Handleiding UvA-sjablonen

  1. Open Word.
  2. Klik op het tabblad Start (Home) bovenin de werkbalk.
  3. Uiterst rechts zie je de knop 'UvA Templates'. Je kunt via deze knop een sjabloon kiezen.

Een uitgebreide handleiding is beschikbaar in pdf-vorm.

NB: De UvA sjablonen zijn alleen beschikbaar via de UvAwerkplek en te gebruiken in een Windowsomgeving. De UvA sjablonen zijn niet beschikbaar voor Macs.

Handleiding UvA-sjablonen (NL) (pdf, 7 p.) UvA template manual (EN) (pdf, 6 p.) Blanco vel met logo en mogelijkheid tot volgvel (wordbestand)