Kibbelaar, H. V. M., Dekker, R. I., Morcy, A., Kegel, W. K., Velikov, K. P., & Bonn, D. (2022). Ethyl cellulose nanoparticles as stabilizers for Pickering emulsions. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 641, [128512]. https://doi.org/10.1016/j.colsurfa.2022.128512
2021
Blok, A. E., Bolhuis, D. P., Kibbelaar, H. V. M., Bonn, D., Velikov, K. P., & Stieger, M. (2021). Comparing rheological, tribological and sensory properties of microfibrillated cellulose dispersions and xanthan gum solutions. Food Hydrocolloids, 121, [107052]. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2021.107052[details]
Kibbelaar, H. V. M., Deblais, A., Velikov, K. P., Bonn, D., & Shahidzadeh, N. (2021). Stringiness of hyaluronic acid emulsions. International Journal of Cosmetic Science, 43(4), 458-465. https://doi.org/10.1111/ics.12711[details]
Kibbelaar, H. V. M., Deblais, A., Burla, F., Koenderink, G. H., Velikov, K. P., & Bonn, D. (2020). Capillary thinning of elastic and viscoelastic threads: From elastocapillarity to phase separation. Physical Review Fluids, 5(9), [092001]. https://doi.org/10.1103/PhysRevFluids.5.092001[details]
Hayden, D. R., Kibbelaar, H. V. M., Imhof, A., & Velikov, K. P. (2018). Fully-biobased UV-absorbing nanoparticles from ethyl cellulose and zein for environmentally friendly photoprotection. RSC Advances, 8(44), 25104-25111. https://doi.org/10.1039/c8ra02674b[details]
Hayden, D. R., Kibbelaar, H. V. M., Imhof, A., & Velikov, K. P. (2018). Size and Optically Tunable Ethyl Cellulose Nanoparticles as Carriers for Organic UV Filters. ChemNanoMat, 4(3), 301-308. https://doi.org/10.1002/cnma.201700332[details]
De UvA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken voor het functioneren, meten en optimaliseren van de website. Ook worden er cookies geplaatst om bijv. YouTube filmpjes te kunnen tonen en voor marketingdoeleinden. Deze laatste categorie betreffen de tracking cookies. Uw internetgedrag kan worden gevolgd door middel van deze tracking cookies. Door op “Accepteer alle cookies” te klikken gaat u hiermee akkoord. Lees ook het UvA Privacy statement
Noodzakelijk
Cookies noodzakelijk voor het basisfunctioneren van de website. Deze cookies worden bijvoorbeeld ingezet om het inloggen voor studenten en medewerkers mogelijk te maken.
Noodzakelijk & Optimalisatie
Cookies die worden geplaatst om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van de website om deze te verbeteren.
Noodzakelijk & Optimalisatie & Marketing
Cookies die in staat stellen bezoekers te volgen en van gepersonaliseerde advertenties te voorzien. Externe advertentienetwerken verzamelen individuele gegevens over internetgedrag. Selecteer deze categorie om YouTube video's te kunnen kijken.