Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Drs. R. (Rifka) van der Meer

Onderwijsbeleidsmedewerker
Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen
OBP Groep OWI Psychologie
Fotograaf: Dirk Gillissen

Bezoekadres
 • Nieuwe Achtergracht 129
 • Kamernummer: 0.20
Postadres
 • Postbus 15943
  1001 NK Amsterdam
Contactgegevens
 • Functie

   

  Rifka van der Meer is onderwijsbeleidsmedewerker bij de afdeling psychologie. Zij houdt zich voornamelijk bezig met docentprofessionalisering en kwaliteitszorg.

  Docentprofessionalisering

  Rifka is evaluatie coördinator en BKO/SKO coördinator (Basis- en Seniorkwalificatie Onderwijs). Zij is ook lid van de BKO toetsingscommissie, en werkt daarin samen met de onderwijsdirecteuren, senior peer reviewers en Stef Spoelder (didactisch specialist van Learn! Academy).

  De coördinator docentprofessionalisering nodigt nieuwe docenten/UD's uit om mee te doen aan het BKO traject van de afdeling psychologie. Zij voert daarvoor intakegesprekken met nieuwe docenten om individuele trajecten op te zetten. Waar gewenst kan ze ook didactisch inhoudelijk advies geven gedurende het BKO traject.

  Behalve het eigenlijke BKO traject helpt Rifka docenten ook bij het zoeken van goede, gerichte professionaliseringstrajecten. Deze trajecten kunnen onderdeel zijn van de BKO, maar ook volgen uit het BKO traject of er los van staan.

  Evaluatiecoördinator

  Rifka is ook evaluatiecoördinator en daarmee verantwoordelijk voor de implementatie en organisatie van, en communicatie over de onderwijsevaluaties binnen de specialisatierichtingen van de afdeling.

  Iedere docent die het idee heeft dat ze zich nog verder kunnen en willen ontwikkelen op didactisch gebied, en/of die zijn of haar onderwijs op specifieke wijze zou willen laten evalueren is van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Rifka. Ze denkt graag mee over welke vorm bij je wensen en behoeften past, adviseert je over de mogelijkheden en kan bovendien het nodige uitzoek- en regelwerk voor je verrichten.

   

  Bereikbaarheid

  Rifka haar werktijden zijn maandagochtend, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag. Kamernummer G 0.20 

   

 • Nevenwerkzaamheden
  • Geen nevenwerkzaamheden