Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Dr. J. (Juul) Mulder

Gedurende interviews met participanten met ervaringen in de maatschappelijke opvang of beschermd wonen wordt hecht samengewerkt met een team van ervaringsdeskundig onderzoekers. Universitair onderzoekers en ervaringsdeskundig onderzoekers gaan daarbij als duo’s op pad. Aan de basis van deze samenwerking ligt het idee dat naast wetenschappelijke kennis, kennis en ervaring van mensen met ervaringskennis en -deskundigheid van grote waarde is om het client perspectief zo goed mogelijk in beeld te brengen. De perspectieven en ervaringskennis van onze ervaringsdeskundigen worden in verschillende fases van het onderzoek in gezet.
Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen
Afdeling Sociologie

Bezoekadres
 • Nieuwe Achtergracht 166
 • Kamernummer: FLEX
Postadres
 • Postbus 15508
  1001 NA Amsterdam
 • Publicaties

  2022

  • Boesveldt, N. F., Mulder, J., & Doorman, M. S. (2022). Ambulantisering en regionalisering van MO en BW in de regio Meierij en Bommelerwaard: Rapportage 2022, vierde meting. Universiteit van Amsterdam.

  2021

  • Boesveldt, N. F., & Mulder, J. (2021). Ambulantisering en regionalisering van MO en BW in de regio Meierij en Bommelerwaard: Rapportage oktober 2021: derde meting. Universiteit van Amsterdam.
  • Boesveldt, N. F., Mulder, J., Hintzbergen, L., & van der Veen, C. (2021). Ambulantisering en regionalisering van MO en BW in de regio Waterland: Rapportage 2021 over Uitstroom, derde meting. Universiteit van Amsterdam.
  This list of publications is extracted from the UvA-Current Research Information System. Questions? Ask the library or the Pure staff of your faculty / institute. Log in to Pure to edit your publications. Log in to Personal Page Publication Selection tool to manage the visibility of your publications on this list.
 • Nevenwerkzaamheden
  Geen nevenwerkzaamheden