Brodski, V., Peschar, R., Schenk, H., Brinkmann, A., van Eck, E. R. H., & Kentgens, A. P. M. (2008). Structure of tetrakis(melaminium) bis(dihydrogenphosphate) monohydrogenphosphate trihydrate from X-ray powder diffraction and solid-state NMR spectroscopy. The Journal of Physical Chemistry. C, 112(32), 12515-12523. https://doi.org/10.1021/jp801985h[details]
Haldar, S., Biswas, S., Mandal, P. K., Goubitz, K., Schenk, H., & Haase, W. (2008). X-ray structural analysis in the crystalline phase of a nematogenic fluoro-phenyl compound. Molecular Crystals and Liquid Crystals Science, 490, 80-87. https://doi.org/10.1080/15421400802305855[details]
van Mechelen, J. B., Goubitz, K., Pop, M., Peschar, R., & Schenk, H. (2008). Structures of mono-unsaturated triacylglycerols. V. The β'1-2, β'-3 and β2-3 polymorphs of 1,3-dilauroyl-2-oleoylglycerol (LaOLa) from synchrotron and laboratory powder diffraction data. Acta Crystallographica. Section B-Structural Science, B64(6), 771-779. https://doi.org/10.1107/S0108768108031601[details]
van Mechelen, J. B., Peschar, R., & Schenk, H. (2008). Structures of mono-unsaturated triacylglycerols. III. The β-2 polymorphs of trans-mono-unsaturated triacylglycerols and related fully saturated triacylglycerols. Acta Crystallographica. Section B-Structural Science, B64(2), 240-248. https://doi.org/10.1107/S0108768108004813[details]
van Mechelen, J. B., Peschar, R., & Schenk, H. (2008). Structures of mono-unsaturated triacylglycerols. IV. The highest melting β'-2 polymorphs of trans-mono-unsaturated triacylglycerols and related saturated TAGs and their polymorphic stability. Acta Crystallographica. Section B-Structural Science, B64(2), 249-259. https://doi.org/10.1107/S0108768108004825[details]
De UvA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken voor het functioneren, meten en optimaliseren van de website. Ook worden er cookies geplaatst om bijv. YouTube filmpjes te kunnen tonen en voor marketingdoeleinden. Deze laatste categorie betreffen de tracking cookies. Uw internetgedrag kan worden gevolgd door middel van deze tracking cookies. Door op “Accepteer alle cookies” te klikken gaat u hiermee akkoord. Lees ook het UvA Privacy statement
Noodzakelijk
Cookies noodzakelijk voor het basisfunctioneren van de website. Deze cookies worden bijvoorbeeld ingezet om het inloggen voor studenten en medewerkers mogelijk te maken.
Noodzakelijk & Optimalisatie
Cookies die worden geplaatst om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van de website om deze te verbeteren.
Noodzakelijk & Optimalisatie & Marketing
Cookies die in staat stellen bezoekers te volgen en van gepersonaliseerde advertenties te voorzien. Externe advertentienetwerken verzamelen individuele gegevens over internetgedrag. Selecteer deze categorie om YouTube video's te kunnen kijken.