Šola, K. (2021). Expression Patterns and Functional Characterization of Arabidopsis Galactose Oxidase-Like Genes Suggest Specialized Roles for Galactose Oxidases in Plants. Plant and Cell Physiology. https://doi.org/10.1093/pcp/pcab073
2019
Dean, G. H., Šola, K., Unda, F., Mansfield, S. D., & Haughn, G. W. (2019). Analysis of Monosaccharides from Arabidopsis Seed Mucilage and Whole Seeds Using HPAEC-PAD. BIO-PROTOCOL, 9. https://doi.org/10.21769/BioProtoc.3464
Šola, K., Dean, G. H., & Haughn, G. W. (2019). Arabidopsis Seed Mucilage: A Specialised Extracellular Matrix that Demonstrates the Structure–Function Versatility of Cell Wall Polysaccharides. Annual Plant Reviews, 2(4), 1085-1116. https://doi.org/10.1002/9781119312994.apr0691[details]
Šola, K., Gilchrist, E. J., Ropartz, D., Wang, L., Feussner, I., Mansfield, S. D., Ralet, M-C., & Haughn, G. W. (2019). RUBY, a putative galactose oxidase, influences pectin properties and promotes cell-to-cell adhesion in the seed coat epidermis of arabidopsis. The Plant Cell, 31(4), 809-831. https://doi.org/10.1105/tpc.18.00954
2015
Griffiths, J. S., Šola, K., Kushwaha, R., Lam, P., Tateno, M., Young, R., ... Haughn, G. W. (2015). Unidirectional movement of cellulose synthase complexes in Arabidopsis seed coat epidermal cells deposit cellulose involved in mucilage extrusion, adherence, and ray formation. Plant Physiology, 168(2), 502-20. https://doi.org/10.1104/pp.15.00478
2014
Griffiths, J. S., Tsai, A. Y. L., Xue, H., Voiniciuc, C., Šola, K., Seifert, G. J., ... Haughn, G. W. (2014). SALT-OVERLY SENSITIVE5 mediates arabidopsis seed coat mucilage adherence and organization through pectins. Plant Physiology, 165(3), 991-1004. https://doi.org/10.1104/pp.114.239400
De UvA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken voor het functioneren, meten en optimaliseren van de website. Ook worden er cookies geplaatst om bijv. YouTube filmpjes te kunnen tonen en voor marketingdoeleinden. Deze laatste categorie betreffen de tracking cookies. Uw internetgedrag kan worden gevolgd door middel van deze tracking cookies. Door op “Accepteer alle cookies” te klikken gaat u hiermee akkoord. Lees ook het UvA Privacy statement
Noodzakelijk
Cookies noodzakelijk voor het basisfunctioneren van de website. Deze cookies worden bijvoorbeeld ingezet om het inloggen voor studenten en medewerkers mogelijk te maken.
Noodzakelijk & Optimalisatie
Cookies die worden geplaatst om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van de website om deze te verbeteren.
Noodzakelijk & Optimalisatie & Marketing
Cookies die in staat stellen bezoekers te volgen en van gepersonaliseerde advertenties te voorzien. Externe advertentienetwerken verzamelen individuele gegevens over internetgedrag. Selecteer deze categorie om YouTube video's te kunnen kijken.