Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

R.J.H. (Rob) Speekenbrink

Communicatieadviseur Erkennen & Waarderen
Bestuur en Bestuursstaf
Personeel en Organisatie

Bezoekadres
 • Spui 21
Postadres
 • Postbus 1025
  1000 BA Amsterdam
Contactgegevens
 • Over mezelf

  Mijn naam is Rob Speekenbrink en ik woon met vriendin en twee studerende kinderen in Delft. Ik ben een van de oprichters van bureau voor online communicatie Noscura, een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in online communicatie in de onderwijs- en onderzoekssector. Sinds 2010 werk ik bij en voor onderwijsinstellingen waarbij ik me voornamelijk bezighoud met complexe communicatietrajecten, crisiscommunicatie en strategisch advies.  

  Bij de UvA ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie rondom Erkennen & Waarderen bij de UvA. Bij het landelijke programma Erkennen & Waarderen ben ik onderdeel van de programmacommissie als communicatie-adviseur. 

 • Mijn persoonlijke motivatie om deel te nemen in de commissie Erkennen & Waarderen

  Ik houd van wetenschap en ben een groot deel van mijn werkende leven bezig met communicatievraagstukken in de wereld van onderwijs en onderzoek. Ik duik graag in de complexiteit van vraagstukken en organisatiestructuur en vier graag successen.

 • Hoog op mijn E&W UvA prioriteitenlijst staat

  Een duidelijke communicatie rondom Erkennen & Waarderen bij de UvA opzetten en verankeren. Ik wil erg graag aan de slag met het activeren van natuurlijke Erkennen & Waarderen ambassadeurs zodat zij de eerlijke en open verhalen gaan vertellen.

 • Nevenwerkzaamheden
  Geen nevenwerkzaamheden