Wijnhorst, R., Demmenie, M., Jambon-Puillet, E., Ariese, F., Bonn, D., & Shahidzadeh, N. (2023). Softness of hydrated salt crystals under deliquescence. Nature Communications, 14, Article 1090. https://doi.org/10.1038/s41467-023-36834-0
2020
Wijnhorst, R., de Goede, T. C., Bonn, D., & Shahidzadeh, N. (2020). Surfactant effects on the dynamics of capillary rise and finger formation in square capillaries. Langmuir, 36(46), 13784-13792. https://doi.org/10.1021/acs.langmuir.0c01965[details]
2023
Wijnhorst, R., Demmenie, M., Jambon-Puillet, E., Ariese, F., Bonn, D., & Shahidzadeh, N. (2023). Author Correction: Softness of hydrated salt crystals under deliquescence. Nature Communications, 14, Article 1317. https://doi.org/10.1038/s41467-023-37124-5
De UvA gebruikt cookies voor het meten, optimaliseren en goed laten functioneren van de website. Ook worden er cookies geplaatst om inhoud van derden te kunnen tonen en voor marketingdoeleinden. Klik op ‘Accepteer alle cookies’ om akkoord te gaan met het plaatsen van alle cookies. Of kies voor ‘Weigeren’ om alleen functionele en analytische cookies te accepteren. Lees ook het UvA Privacy statement.