Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Actuariële Wetenschappen
Vergelijk

Online open dag

Weten of de bachelor Actuariële Wetenschappen echt bij je past? Ontdek het via onze video's en activiteiten!

Bekijk de Meet & Ask-sessie

Bekijk de opname van de Meet & Ask-sessie. In deze online voorlichting vertelden de programmadirecteur, en onze studenten meer over de bacheloropleidingen Actuariële Wetenschappen en Econometrie en gaven zij antwoord op vragen van de deelnemers

Wat houdt deze studie in?

Ontdek wat de 3-jarige bachelor Actuariële Wetenschappen inhoudt en wat de studie je allemaal te bieden heeft.

Actuariële Wetenschappen en klimaatverandering

Kun je je verzekeren tegen een natuurramp? En hoe kun je financiële risico’s van klimaatverandering inschatten? Student Inge vertelt je in deze video hoe je hier vanuit Actuariële Wetenschappen naar kijkt en mee omgaat.

5 vragen aan | Bachelorstudent Actuariële Wetenschappen

Student Actuariële Wetenschappen Valentine geeft antwoord op 5 veelgestelde vragen over de bacheloropleiding Actuariële Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Bijvoorbeeld op de vraag of je goed moet zijn in wiskunde. Ook beschrijft ze hoe een gemiddelde studieweek eruit ziet.

Meestgestelde vragen

Heb je een vraag? Stel 'm aan onze studenten!

Copyright: EB
Hoi, ik ben Mihaela! Ik ben bachelorstudente Actuariële Wetenschappen uit en ik kom uit Macedonië. Heb je vragen over studeren aan de UvA? Stuur een berichtje via onze chat-tool! Chat met Mihaela
De BSc Actuariële Wetenschappen volgens student Didier

Bekijk Didier's ervaringen met de BSc Actuariële Wetenschappen. Hoe gaat studeren in de praktijk, hoe zien de studie, medestudenten en campus eruit?

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.