Actuariële Wetenschappen
Vergelijk

Online open dag

Weten of de bachelor Actuariële Wetenschappen echt bij je past? Ontdek het via onze video's en activiteiten!

Bekijk de Meet & Ask-sessie

Bekijk de opname van de Meet & Ask-sessie. In deze online voorlichting vertelden de programmadirecteur, en onze studenten meer over de bacheloropleidingen Actuariële Wetenschappen en Econometrie en gaven zij antwoord op vragen van de deelnemers

Wat houdt deze studie in?

Ontdek wat de 3-jarige bachelor Actuariële Wetenschappen inhoudt en wat de studie je allemaal te bieden heeft.

Actuariële Wetenschappen en klimaatverandering

Kun je je verzekeren tegen een natuurramp? En hoe kun je financiële risico’s van klimaatverandering inschatten? Student Inge vertelt je in deze video hoe je hier vanuit Actuariële Wetenschappen naar kijkt en mee omgaat.

5 vragen aan | Bachelorstudent Actuariële Wetenschappen

Student Actuariële Wetenschappen Valentine geeft antwoord op 5 veelgestelde vragen over de bacheloropleiding Actuariële Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Bijvoorbeeld op de vraag of je goed moet zijn in wiskunde. Ook beschrijft ze hoe een gemiddelde studieweek eruit ziet.

Meestgestelde vragen

Heb je een vraag? Stel 'm aan onze studenten!