Het maken van een studiekeuze tijdens de coronacrisis

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om in deze uitzonderlijke situatie een studiekeuze te maken o te starten met een nieuwe opleiding. Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen omtrent alle veranderingen.

Online voorlichting

Toelating en inschrijving

• Is UvA Matching nog steeds verplicht?

Deelname aan UvA Matching is in verband met de situatie rond het coronavirus niet meer verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden. Door mee te doen test je of de opleiding bij je past voordat je eraan begint. UvA Matching is voor alle aankomend studenten die zich voor het eerst aanmelden voor een eerstejaars (niet-selectieve) UvA bacheloropleiding en die nog niet eerder aan de UvA hebben gestudeerd.

Online onderwijs semester 1, 2020-2021

• Kan ik langskomen voor een rondleiding op de Roeterseilandcampus?

Het is helaas momenteel niet mogelijk om de Roeterseilandcampus te bezoeken. Vanwege de coronacrisis is een groot aantal gebouwen van de UvA gesloten en worden colleges momenteel alleen online gegeven.

Bekijk onze Campustour Roeterseiland om alsnog een goede indruk te krijgen van het leven op en rond de universiteit. We hopen natuurlijk dat we je alsnog snel mogen verwelkomen op onze campus.