Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor
Actuariële Wetenschappen

Voorlichtingen 2020

Helaas zijn alle evenementen en open dagen van de UvA tot nader order afgelast, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Om je toch aanvullende informatie te kunnen geven over de bachelor Actuariële Wetenschappen bieden we je onze voorlichtingsactiviteiten zoveel mogelijk online aan.

 • Bekijk de live Q&A-sessies (opnieuw)

  Op 25 mei organiseerden de bachelors Actuariële Wetenschappen en Econometrie een live online voorlichting met Q&A-sessie. Tijdens de online voorlichting lichtten onze programmadirecteuren de inhoud van de opleidingen toe en deelden onze studenten hun ervaringen. Studievereniging VSAE kwam aan het woord over hun studiegerelateerde activiteiten en projecten.

  Je kunt ook nog steeds de online voorlichting en Q&A-sessie van 11 mei (terug)kijken.

 • Stel een vraag aan onze studenten

  Ben je benieuwd hoe het is om Business Administration te studeren aan de UvA? Of heb je nog andere vragen over de opleiding of het studentenleven? Je kunt op verschillende manieren in contact komen met onze studenten:

  • Stel je vraag via Instagram. Ons account UvA_bachelor is speciaal ingericht om vragen over de studie te kunnen stellen aan onze studenten.
  • Stel je vraag aan één van onze student ambassadeurs.
 • Online voorlichting BSc Actuariële Wetenschappen

  Een online voorlichting is uiteraard niet hetzelfde als een voorlichtingsronde bij de UvA op locatie. We hopen dat onderstaande video je toch een goed beeld geeft van de opleiding en dat je hiermee voldoende informatie hebt om een vervolgstap te kunnen maken in je studiekeuzeproces. Mocht je na het bekijken van de presentatie nog vragen hebben over de opleiding, neem dan contact met ons op.

  Bekijk de presentatie en leer meer over de bachelor Actuariële Wetenschappen (en Econometrie).