Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Contact opleiding

Voorlichting en contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact op of bezoek een van de voorlichtingsdagen.

Voorlichtingsdagen

Kennismaken met de bachelor Arabische taal en de cultuur en de universiteit doe je op de UvA Bachelordag. Wil je ontdekken of de studie echt bij je past, na de Bachelordag, word dan Student voor een dag of doe mee aan UvA Proefstuderen.

Algemene vragen

Veel antwoorden zijn snel en makkelijk online te vinden.

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Specifieke vragen

Specifieke vragen over de opleiding stel je aan de Onderwijsbalie van de Faculteit der Geesteswetenschappen:

  • Openingstijden: ma t/m vrij 9.00-17.00 uur
  • Bezoekadres: Turfdraagsterpad 15-17, 1012 XT Amsterdam, kamer 0.06
  • Telefoon: +31 (0)20 525 4952

Studievereniging Asafier

De studievereniging van Midden-Oostenstudies in Amsterdam heet Asafier. De vereniging is verbonden aan de opleiding Arabisch, maar alle studenten die het Midden-Oosten bestuderen kunnen lid worden. Asafier werkt samen met de Nederlands Arabische Kring (NAK) en heeft een mailinglijst die leden op de hoogte houdt van allerlei activiteiten op het gebied van het Midden-Oosten.

Daarnaast organiseert Asafier ook zelf activiteiten zoals filmdagen, dansavonden, poëzie-avonden, lezingen, debatten en een maandelijkse borrel. Asafier is actief op Facebook en brengt ongeveer drie keer per jaar een nieuwsbrief uit.