Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor
Arabische taal en cultuur

Contact opleiding

Let op: in verband met de huidige coronamaatregelen is het op dit moment helaas niet mogelijk om de UvA te bezoeken.

Online Open huis

Vanwege corona kunnen er helaas geen fysieke voorlichtingsactiviteiten op de campus worden georganiseerd. Daarom gaan we vanaf november live met het UvA online Open huis, waar het elke dag Open Dag is.

Algemene vragen

Veel antwoorden zijn snel en makkelijk online te vinden.

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Specifieke vragen

Specifieke vragen over de opleiding stel je aan de Onderwijsbalie van de Faculteit der Geesteswetenschappen:

  • Openingstijden: ma t/m vrij 9.00-17.00 uur
  • Bezoekadres: Turfdraagsterpad 15-17, 1012 XT Amsterdam, kamer 0.06
  • Telefoon: +31 (0)20 525 4952

Studievereniging Asafier

De studievereniging van Midden-Oostenstudies in Amsterdam heet Asafier. De vereniging is verbonden aan de opleiding Arabisch, maar alle studenten die het Midden-Oosten bestuderen kunnen lid worden. Asafier werkt samen met de Nederlands Arabische Kring (NAK) en heeft een mailinglijst die leden op de hoogte houdt van allerlei activiteiten op het gebied van het Midden-Oosten.

Daarnaast organiseert Asafier ook zelf activiteiten zoals filmdagen, dansavonden, poëzie-avonden, lezingen, debatten en een maandelijkse borrel. Asafier is actief op Facebook en brengt ongeveer drie keer per jaar een nieuwsbrief uit.