Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor
Archeologie en prehistorie
Opslaan in favorieten

Open huis

Augmented Reality
Hoe wordt er gebruik gemaakt van Augmented Reality (AR) in de bacheloropleiding Archeologie en Prehistorie? In deze video vertellen docenten en studenten je er meer over.
Meet & Ask
Ga live, via Zoom, in gesprek met een student, docent en/of studieadviseur. Je krijgt een korte opleidingspresentatie en kunt live al je vragen stellen. Samen met andere studiekiezers. Of doe mee met het online Proefstuderen en ervaar hoe het is om een student van deze bachelor te zijn. De Meet & Ask van Archeologie en prehistorie is dinsdag 9 maart van 16.45 - 17.30 uur.

Veelgestelde vragen

  • Wat kan ik na mijn studie doen?

    Na afronding van deze opleiding kun je een master doen of direct de arbeidsmarkt op. Lees meer op de pagina ‘Na je studie’.

  • Hoe vind ik een kamer en helpt de UvA daarbij?

    Het vinden van een kamer in Amsterdam is vaak lastig door de grote vraag naar studentenwoningen, maar door op tijd te beginnen en goed te zoeken lukt het op termijn meestal wel om iets te vinden. Veel studenten vinden een kamer via-via of via social media. Voor eerstejaars bachelorsstudenten die verder dan 40 kilometer van Amsterdam wonen is er een voorrangsregeling, waarmee zij de kans op het vinden van een kamer aanzienlijk vergroten.

Online Proefstuderen
Meld je aan voor een online hoorcollege van de bachelor Archeologie en prehistorie. Het Proefstudeercollege vindt plaats in de eerste helft van april 2021.
Nienke
student Archeologie en prehistorie
Hi, ik ben Nienke en ik wil je graag helpen! Heb je een vraag over Archeologie en prehistorie? Stuur me een berichtje via Instagram!
Stel je vraag aan Nienke
Een student vertelt
Wat is ACASA? Welke opleidingen worden er door ACASA aangeboden? En welke voor- en nadelen heeft het volgen van een opleiding bij ACASA? Bekijk de video en kom achter de antwoorden!
Ben ik weer... Er is meer te doen in het Open huis.
Neem een virtueel kijkje op de campussen en in Amsterdam.
Laat je inspireren tijdens de themaweken.
Check welke andere studies er zijn.
Geef je op voor aankomende live events en ontvang een reminder.