Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

De opleiding Business Administration is een numerus fixus opleiding; het aantal opleidingsplaatsen is beperkt. Om in aanmerking te komen voor toelating tot de opleiding moet je deelnemen aan de selectieprocedure.

Inschrijfdeadline

Je kunt je inschrijven via Studielink van oktober 2019 tot en met 15 januari 2020. Kies bij ‘Kies een studie’ voor Business Administration (numerus fixusopleiding)*. Na je inschrijving moet je ook een selectie-aanmelding doen in het online aanmeld programma Embark.

*Je kunt in Studielink voor maximaal twee numerus fixus opleidingen een verzoek tot inschrijving doen. Mocht je voor beide opleidingen zijn toegelaten, dan moet je één van de twee kiezen.

Selectieprocedure

Eind januari 2020 ontvang je van de opleiding meer informatie over de selectie. Je volgt online colleges en je moet een toets maken op locatie in Amsterdam. Als je niet in Nederland woont, dan maak je de toets onder supervisie in je eigen land. In totaal ben je 20 tot 25 uur bezig met studeren. De colleges, literatuur en toetsen zijn in het Engels.

Selectiecriteria

  • 50% cijfergemiddelde VWO diploma (of 5 VWO overgangscijfers)
  • 50% resultaat selectietoets

Onderwijs- en toetsdagen

Er zijn twee toetsmomenten in februari 2020. Bij je aanmelding in Embark moet je kiezen uit een van de twee data. Let op: je kunt niet meer wisselen als je eenmaal een datum hebt gekozen.

Vragen

Met vragen kun je terecht bij het Admissions Office.