Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om in deze uitzonderlijke situatie een studiekeuze te maken o te starten met een nieuwe opleiding. Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen omtrent alle veranderingen.

Online voorlichting

Toelating en inschrijving

 • Wat moet ik allemaal doen om toegelaten te worden en de selectie te doen?

  Voor je toelating en selectie moet je in Embark een aanmeldingsdossier aanmaken, waarin je verschillende documenten uploadt en je een toetsdatum kiest. We selecteren studenten op basis van een toets en we nemen je cijfergemiddelde uit schooljaar 2018-2019 mee in de selectieprocedure. Lees meer op de pagina Toelating, inschrijving en selectie.

  Bekijk de infographic voor een duidelijk overzicht van welke stappen je moet nemen om je succesvol aan te melden.

  Of bekijk de video over het aanmeldings- en selectieproces.

Selectieprocedure

 • Waar gaat de toets over en hoe kan ik me voorbereiden?

  In de toets worden drie onderwerpen behandeld: Wiskunde, Economie en Strategie & Organisatie. Een week voor de toets krijg je toegang tot onze online leeromgeving Canvas. Daar vind je studiemateriaal en oefenvragen om je voor te bereiden op de selectietoets. De materialen en de toets zijn in het Engels.

Online onderwijs semester 1, 2020-2021

Overig

 • Kan ik langskomen voor een rondleiding op de Roeterseilandcampus?

  Het is helaas momenteel niet mogelijk om de Roeterseilandcampus te bezoeken. Vanwege de coronacrisis is een groot aantal gebouwen van de UvA gesloten en worden colleges momenteel alleen online gegeven.

  Bekijk onze Campustour Roeterseiland om alsnog een goede indruk te krijgen van het leven op en rond de universiteit. We hopen natuurlijk dat we je alsnog snel mogen verwelkomen op onze campus.