Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Voorlichtingen 2020

Helaas zijn alle evenementen en open dagen van de UvA tot nader order afgelast, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Om je toch aanvullende informatie te kunnen geven over de bachelor Business Administration bieden we je onze voorlichtingsactiviteiten zoveel mogelijk online aan.

 • Bekijk de live Q&A-sessie (opnieuw)

  Op 12 mei organiseerde de bachelor Business Adminstration een live online voorlichting met Q&A sessie. Deze hebben we voor je opgenomen, zodat je ‘m op een later moment (opnieuw) kunt bekijken.

 • Stel een vraag aan onze studenten

  Ben je benieuwd hoe het is om Business Administration te studeren aan de UvA? Of heb je nog andere vragen over de opleiding of het studentenleven? Je kunt op verschillende manieren in contact komen met onze studenten:

  • Stel je vraag via Instagram. Ons account UvA_bachelor is speciaal ingericht om vragen over de studie te kunnen stellen aan onze studenten.
  • Stel je vraag aan één van onze student ambassadeurs.
 • Online voorlichting BSc Business Administration

  Een online voorlichting is uiteraard niet hetzelfde als een voorlichtingsronde bij de UvA op locatie. We hopen dat onderstaande video je toch een goed beeld geeft van de opleiding en dat je hiermee voldoende informatie hebt om een vervolgstap te kunnen maken in je studiekeuzeproces. Mocht je na het bekijken van de presentatie nog vragen hebben over de opleiding, neem dan contact met ons op.

  Bekijk de presentatie en leer meer over de bachelor Business Administration.