Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor
Business Analytics

Voorlichting en contact

In verband met de nieuwe maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd om de gevolgen van het coronavirus te beperken, zijn de openingstijden en contactmogelijkheden aangepast.

Blijf op de hoogte

Wil je updates ontvangen over de bachelor Business Analytics? Vul het formulier in wij houden je op de hoogte.

Vragen over de opleiding?

Heb je vragen? Neem dan contact op met het Admissions Office van Economie en Bedrijfskunde. Door de huidige situatie rondom het coronavirus ontvangen wij meer vragen dan gebruikelijk, waardoor onze responstijd is vertraagd (rond de 14 werkdagen). Onze excuses voor de wachttijd, we doen ons best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • Bel ons

    Elke werkdag van 13.30 tot 14.00
    Op maandag, dinsdag en donderdag ook van: 10.00 tot 11.00
    Telefoonnummer: +31(0) 20 525 4327

Ben je geïnteresseerd en wil je eens langskomen?

Kom dan naar een van onze voorlichtingsevenementen. Kom kennis maken met onze universiteit en programma’s. Verzamel vooral genoeg informatie, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Ontdek Roeterseilandcampus

Alle economische en bedrijfskundige opleidingen van de UvA bevinden zich op Roeterseilandcampus. Dit is een inspirerend, internationaal kenniscentrum waar verschillende wetenschappelijke disciplines samen komen. Denk hierbij aan Economie, Bedrijfskunde, Psychologie, Sociologie, Communicatiewetenschappen en Rechten.