Bachelor Cognition, Language and Communication

Feiten en cijfers

Cognition, Language and Communication

Wil je weten hoeveel studenten er jaarlijks met de opleiding starten, hoeveel uur je college hebt of wat de studenten van de opleiding vinden? Hieronder vind je de cijfers bij elkaar.

Cognition, Language and Communication in getallen

Aantal eerstejaarsstudenten 29
Verhouding man/vrouw
Aantal contacturen per week in het eerste jaar 12-18

Bron: UvA-data (2018-2019)

Hoe tevreden zijn onze studenten?

(zeer) tevreden
De studie in het algemeen
De inhoud van de opleiding
De docenten van de opleiding
Verworven wetenschappelijke vaardigheden
De studiebegeleiding
De algemene sfeer bij de opleiding

Bron: Nationale Studentenenquete (NSE) 2018

Studie in Cijfers

De studiebijsluiter Studie in Cijfers is gemaakt door Studiekeuze123 in opdracht van OCW (op basis van verschillende bronnen) en geeft een beknopt beeld van hoe een opleiding het doet in vergelijking met dezelfde opleiding bij andere universiteiten.

Bekijk Studie in cijfers

Arbeidsmarkt

Op studiekeuze123.nl/doorstuderen kun je zien welke masteropleiding studenten kozen na deze bachelor. Lees ook meer informatie over de arbeidsmarktmogelijkheden na afronding van deze opleiding.