Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Studielocaties

College of Communication

De opleiding Communicatiewetenschap is gehuisvest op Amsterdam Roeterseilandcampus. Hier zijn de collegezalen, het Library Learning Centre, verschillende kantines en de studieverenigingen binnen handbereik.

Roeterseiland impressie REC A

Roeterseilandcampus

Amsterdam Roeterseilandcampus is een open stadscampus in de levendige en groene Plantagebuurt aan de rand van de Amsterdamse binnenstad. Op deze campus zijn de opleidingen van Maatschappij- en Gedragswetenschappen en Economie en Bedrijfskunde samengebracht. Medio 2016 worden hier ook opleidingen op het gebied van Rechtsgeleerdheid aangeboden. De campus is voor studenten een inspirerende studieomgeving met hoogwaardige onderwijsvoorzieningen en moderne ICT-faciliteiten. Daarnaast zijn er geavanceerde onderzoeksvoorzieningen zoals cubicles en diverse labs, waaronder het eyetracking lab, het fMRI lab en het Baby lab.

CREA 

Ook CREA, het culturele studentencentrum van UvA en HvA met theaterzalen, studio’s en café, vind je op de campus. Een plek waar je cursussen kunt volgen , theatervoorstellingen bezoeken en met studiegenoten kunt afspreken in het CREA Cafe.

Op en rondom de campus zijn vele winkeltjes, cafés en restaurantjes, en culturele voorzieningen als de bioscoop Kriterion, dierentuin Artis, en het Tropenmuseum.