Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Studenten

Resultaten: 1 - 6 van 6
Resultaten: 1 - 6 van 6
 • x
  Patrick van der Pas

  Student in Beeld is een vaste rubriek in Tijdschrift Cul. Hierin vertelt een student aan de hand van meegebrachte objecten over zichzelf en vaak ook over de studie. Dit is een ingekorte versie van het portret van Patrick van der Plas.

 • x
  Lies Defever

  Student in beeld is een vaste rubriek in Tijdschrift Cul. Hierin vertelt een student aan de hand van meegebrachte objecten over zichzelf en vaak ook over de studie. Dit is een ingekorte versie van het portret van Lies Defever.

 • x
  Vincent Sparreboom

  Student in Beeld is een vaste rubriek in Tijdschrift Cul. Hierin vertelt een student aan de hand van meegebrachte objecten over zichzelf en vaak ook over de studie. Dit is een ingekorte versie van het portret van Vincent Sparreboom.

 • FMG Culturele Antropologie en ontwikkelingssociologie Mark Middel
  Mark Middel: 'Antropologie leert je dat de plek waar jij geboren bent niet doorsnee is'

  Nadat Marks droom over een toneelcarriere in duigen was gevallen moest hij een nieuwe keuze maken. In dit artikel vertelt Mark waarom zijn keuze op de studie Antropologie aan de UvA viel en over zijn studie ervaringen.

 • FMG Culturele antropologie - Maurijn Rezvani
  Maurijn Rezvani: 'Ik kijk nu anders naar de wereld'

  Ik dacht dat Antropologie een goede manier zou zijn om kennis op te doen over de landen van mijn interesse, zodat ik daarna weer de wijde wereld in zou kunnen trekken. De studie bleek echter heel wat breder dan ik dacht.

 • Svenja van Vondelen
  Svenja van Vondelen: 'Alles maakte me nieuwsgierig'

  ''Ik wil iets met mensen doen.’ Dat was het enige dat ik wist op de middelbare school. In de vijfde klas begon ik met het bezoeken van open dagen. Toen ik de studievoorlichting van Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie aan de UvA ...