Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Webklas Antropologie

Maak kennis met Antropologie - volg de webklas De webklas is een leuke en leerzame manier om met de studie Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie kennis te maken. Door filmfragmenten van een docent te bekijken, korte artikelen te lezen en vragen te beantwoorden, krijg je een goed beeld van de inhoud van de studie, waardoor je makkelijker kunt beslissen of je daadwerkelijk Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie wilt gaan studeren.

Webklas bachelor Antropologie

Thema’s 

In de webklas zullen drie grote thema’s worden behandeld:

  • gender
  • etniciteit
  • conflict

Je zult bijvoorbeeld gaan nadenken over ideeën omtrent mannelijkheid en vrouwelijkheid en nagaan hoe mensen ‘vriend’ en ‘vijand’ definiëren.

Docent

In deze webklas sta je er niet alleen voor! Antropologiedocent Erella Grassiani zal je in diverse filmpjes begeleiden en uitleg geven over de antropologische onderwerpen die aan bod komen.

Erella Grassiani is zelf gespecialiseerd in conflictsituaties in het Midden-Oosten en geeft diverse colleges binnen de Bachelor Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie.

Aan de slag

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan kennis met de studie Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie via de webklas. Na aanmelding kun je de webklas meteen bekijken.

Meld je aan en ga naar de webklas