Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor
Econometrie

Contact

Meer weten over je studiekeuze en aanmelding? Neem contact op met onze studieadviseurs of het Admissions Office. In verband met de nieuwe maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd om de gevolgen van het coronavirus te beperken, zijn de openingstijden en contactmogelijkheden aangepast.

Vragen over je studiekeuze

Met specifieke vragen over je studiekeuze kun je altijd terecht bij de studieadviseurs van Economie en Bedrijfskunde. Zo kunnen zij bijvoorbeeld je vragen beantwoorden over extra uitdaging en verdieping van je gekozen bachelor. Of meer vertellen over studiebegeleiding tijdens je 1ste studiejaar.

Vragen over toelating 

Heb je vragen over je aanmelding en toelating? Check de veelgestelde vragen over de bachelor Econometrie. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met het Admissions Office van Economie en Bedrijfskunde. Door de huidige situatie rondom het coronavirus ontvangen wij meer vragen dan gebruikelijk, waardoor onze responstijd is vertraagd (rond de 14 werkdagen). Onze excuses voor de wachttijd, we doen ons best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • Bel ons

    Elke werkdag van 13.30 tot 14.00.
    Op maandag, dinsdag en donderdag ook van: 10.00 tot 11.00.

    Telefoonnummer: +31(0) 20 525 4327

Bezoekadres

Universiteit van Amsterdam  
Economie en Bedrijfskunde  
Roetersstraat 11  
1018 WB Amsterdam

Volg ons op social media

Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.