Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Locatie en faciliteiten

Als je bij ons komt studeren volg je college op de Roeterseilandcampus, aan de rand van het centrum van Amsterdam. Een levendige omgeving, met state of the art faciliteiten en een internationale sfeer.

Studenten bij Cafe de Roeter op Amsterdam Roeterseiland Campus

De Plantagebuurt zit vol met hippe barretjes, restaurants, musea en andere bezienswaardigheden zoals Artis en de Hortus. Zo kun je bijvoorbeeld lekker eten en drinken in de studentencafés Krater en CREA.

Amsterdam: dé studentenstad

Wij durven het te zeggen: Amsterdam is als studiestad niet te verslaan. Deze meeslepende mix van een internationale bevolking, bruisend nachtleven, historische en hypermoderne architectuur, hedendaagse en klassieke kunst en cultuur en weldadige parken vind je nergens anders.

Studievoorzieningen

Het College of Economics and Business heeft ruim 1100 studieplekken, waar je gebruik kunt maken van een vaste pc of je laptop kunt aansluiten. Overal is draadloos internet beschikbaar, en zijn er oplaadpunten voor je mobiele telefoon. Printen en scannen kan op verschillende plekken in de gebouwen.

Lekker sporten

Wil je een work-out na een lange dag werken? Van Aikido tot klimmen, het Universitaire Sportcentrum (USC) biedt meer dan 70 sport- en fitnessactiviteiten waaraan je deel kunt nemen.

Ben je liever creatief bezig? Bij het cultureel studentencentrum CREA volg je cursussen muziek, theatre, dans, film, digitale media, fotografie en literatuur. Daarnaast organiseert CREA jaarlijks evenementen, concerten en tentoonstellingen.