Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Open dagen en andere activiteiten

Als je op zoek bent naar de juiste studie, is het bezoeken van een open dag of andere voorlichtingsactiviteit heel waardevol. Helaas kunnen de open dagen niet op de UvA plaatsvinden in verband met maatregelen rondom het coronavirus. Maar wij bieden tot 1 juni verschillende online voorlichtingsactiviteiten aan: chatten met studenten, Online Student voor een dag en Proefstuderen. Via onderstaande links kun je aangeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden. Kijk ook in onze FAQ voor antwoord op veelgestelde vragen.

Naar FAQ

Lees wat studenten en docenten vertellen over de studie

Bekijk de virtuele tour over de campus

UvA Bachelordag

Maak kennis met alle bacheloropleidingen van de UvA op de Bachelordag. Tijdens de voorlichtingsrondes van Fiscaal recht krijg je meer informatie over de opleiding en een kort college van een docent. Studenten vertellen over hun ervaringen. Ook wordt er veel verteld over wat je kunt worden met de opleiding.

Op de informatiemarkt kun je ook vragen stellen aan studenten van de opleiding Fiscaal recht en krijg je meteen een goede indruk van het nieuwe gebouw van de opleiding op de Roeterseilandcampus.

Meer informatie over de UvA Bachelordag

Open dag
Open dag Fiscaal Recht

Student voor een dag

Als 'student voor dag' volg je een speciaal programma met een hoorcollege. Daarna werk je in een werkgroep samen aan een casus. Je maakt kennis met studenten van de opleiding. Je kunt al je vragen stellen aan studenten en docenten én je bezoekt de campus.

Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt al een goed idee van welke opleiding je wilt gaan doen, maar je wilt nog meer over die opleiding te weten komen en de sfeer proeven. Of je studeert al, maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

Meer informatie over Student voor een dag

Proefstuderen

Kom een (halve) dag proefstuderen aan de UvA tijdens de proefstudeerweek die twee keer per jaar aan de hele UvA te volgen is. Er is een college van de bachelor Fiscaal recht en een van Rechtsgeleerdheid. Je volgt een college en een werkgroep van de bachelor van jouw keuze en je maakt kennis met de studenten die de studie nu volgen.

Meer informatie over Proefstuderen