Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Fiscaal recht

Open dagen en andere activiteiten

Als je op zoek bent naar de juiste studie ben je van harte welkom op een open dag of andere voorlichtingsactiviteit van de bachelor Fiscaal recht aan de UvA.

UvA Bachelordag: 14 maart 2020

Maak kennis met alle bacheloropleidingen van de UvA op de Bachelordag. Tijdens de voorlichtingsrondes van Fiscaal recht krijg je meer informatie over de opleiding en een kort college van een docent. Studenten vertellen over hun ervaringen. Ook wordt er veel verteld over wat je kunt worden met de opleiding.

Op de informatiemarkt kun je ook vragen stellen aan studenten van de opleiding Fiscaal recht en krijg je meteen een goede indruk van het nieuwe gebouw van de opleiding op de Roeterseilandcampus.

Meer informatie over de UvA Bachelordag

Open dag
Open dag Fiscaal Recht

Student voor een dag

28 februari 2020 - Speciale editie 'Oefenrechtbank'

Ervaar hoe het is om een student Fiscaal recht te zijn. Studenten van de opleiding nemen je mee naar een college en een werkgroep waar een opdracht wordt behandeld. Je hoort van de studenten zelf wat zij van de UvA vinden en hoe zij hun studie ervaren. Ze geven je ook een rondleiding op de campus. Elke maand verzorgt een docent een college over een van de rechtsgebieden. De colleges van Student voor een dag zijn gezamenlijk voor Fiscaal recht en Rechtsgeleerdheid. 

Deze dag vindt plaats van 9.00-12.00 uur op REC A Mootcourt en hiervoor is aanmelding verplicht.

Meer informatie over Student voor een dag

Proefstuderen

Kom een (halve) dag proefstuderen aan de UvA tijdens de proefstudeerweek die twee keer per jaar aan de hele UvA te volgen is. Er is een college van de bachelor Fiscaal recht en een van Rechtsgeleerdheid. Je volgt een college en een werkgroep van de bachelor van jouw keuze en je maakt kennis met de studenten die de studie nu volgen.

Meer informatie over Proefstuderen