Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Voorlichting en contact

Wil jij ontdekken of Future Planet Studies echt bij je past?

Voorlichtingsdagen Future Planet Studies

Dit zijn de UvA voorlichtingsactiviteiten waar Future Planet Studies aan mee doet.

Helaas moest de UvA de Bachelordag van 14 maart aflassen vanwege het coronavirus. We hebben daarom de presentatie voor je opgenomen, zodat je die nu alsnog kunt bekijken:

Instagram

Het is ook mogelijk om via Instagram direct vragen te stellen aan studenten. Voor vragen over Future Planet Studies staat Sophie iedereen graag te woord! Sophie is derdejaars student en momenteel bezig met haar eindproject om haar studie af te ronden. 

Student Service Desk

De Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Tijdelijke Student Service Desk (REC - gebouw E)

Studieadviseur Future Planet Studies

Met specifieke vragen over de studie kun je altijd terecht bij de Future Planet Studies studieadviseur, bereikbaar via e-mail.

Het Instituut voor Interdiscplinaire Studies

Future Planet Studies is een interdisciplinaite bacheloropleiding die ontwikkeld is door het Insituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). Het IIS is het expertisecentrum van de UvA op het gebied van interdisciplinair leren en doceren. Samen met faculteiten of externe opdrachtgevers ontwikkelt het IIS nieuw onderwijs en voert dit uit.