Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor Geneeskunde

Mededelingen en contact

Plaatsing

15 april heb je jouw rangnummer ontvangen vanuit Studielink voor de opleiding Bachelor Geneeskunde.
Op dit moment hebben de rangnummers 16 t/m 375* een plaats aangeboden gekregen. De reserveplekken zijn (grotendeels) vergeven.

*Laatste update 11-07-2019. Houdt er rekening mee dat de updates en de plaatsingsberichten elkaar soms kunnen kruizen, waardoor bovengenoemde rangnummers het bericht nog moeten ontvangen. Deze update wordt iedere 2 weken bijgewerkt. De updates zijn slechts bedoeld om kandidaten inzicht te geven, maar geldt niet als plaatsingsbewijs. Er kunnen geen rechten worden ontleent aan deze updates.

Wat betreft de reserveplaatsen nummer 1 t/m 15: het is een vereiste dat er plaatsen worden gereserveerd voor kandidaten die mogelijk in beroeps- of andere procedures zitten. Het is altijd onzeker of en zo ja, hoeveel kandidaten buiten de reguliere toewijzing om een plaatsingsbewijs krijgen op grond van die procedures. Dat wordt in de komende tijd duidelijk. De niet benutte gereserveerde plaatsen worden vrij gegeven voor de volgende in rangorde.

Daarnaast worden plaatsen vrijgegeven van kandidaten die afzien van plaatsing en/of niet voldoen aan de toelatingseisen/het vwo diploma niet behalen. Dit is een automatische proces vanuit Studielink.
Vanaf vandaag geven wij tweewekelijks op deze website de stand van zaken van de rangnummers die een plaats hebben aangeboden gekregen.

Mededeling

  • Alle kandidaten die op 8 of 9 februari 2019 hebben deelgenomen aan de Selectie Geneeskunde hebben een e-mail ontvangen over de uitslag van toets 1 en 2. Hier vind je de uitslag van toets 1 en 2
  • Alle selectiekandidaten hebben een e-mail ontvangen met informatie over o.a. indeling, locatie, tijden en kandidaatnummer. Neem, indien je géén bericht hebt ontvangen, zo spoedig mogelijk contact met ons op via onderstaand e-mailadres.
  • ​De toetsen tijdens de selectiedag worden alle drie afgenomen in het Nederlands.
  • Alle kandidaten die zich hebben ingeschreven voor de Bachelor Geneeskunde hebben een e-mail ontvangen en kunnen vanaf vrijdag 18 januari 2018 10.00 uur met een geactiveerd UvAnetID de studiestof inzien op Canvas.
  • Let op! In de e-mail bevestiging ‘’verzoek tot inschrijving’’ die je ontvangt na inschrijving in studielink, staat vermeld dat je een e-mail ontvangt over hoe je je aanmeldt voor de Selectie. Dit klopt niet. Bij inschrijving voor de opleiding ben je ook automatisch aangemeld voor de Selectie.​
  • 1 september 2018: De inschrijving voor de opleiding Geneeskunde gaat per 10 oktober 2018 open in Studielink.

Contact, vragen en verdere informatie

  • ​Je kunt contact opnemen met de opleiding via het emailadres: selectiegeneeskunde@amc.uva.nl en via het telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 11.00-12.00 uur via telefoonnummer 020-5664779.
  • Heb je vragen over de selectie of over de opleiding? Kijk voor meer en actuele informatie op de website van de opleiding.
  • Heb je vragen over je UvAnetID of overige vragen? Hiervoor kun je terecht bij de Student Service Desk.