Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Uitslag, rangnummer en plaatsing

Bepaling rangnummer

De (gewogen) gemiddelde uitslag van de toetsen bepaalt de plaats die de aanmelder krijgt op de ranglijst. De best scorende kandidaten worden toegelaten tot de opleiding tot het maximum van 350 kandidaten is bereikt.

De uitslag van de selectie

Alle kandidaten  die hebben deelgenomen aan de selectie ontvangen 15 april 2020 via een email vanuit Studielink bericht met de definitieve uitslag. Deze bestaat uit een rangnummer op basis van de behaalde eindscore zoals hierboven beschreven.

Kandidaten die niet hebben deelgenomen aan de selectie, ontvangen in april 2020 een ‘no-show bericht’. Deze kandidaten zijn hun selectiepoging aan AMC-UvA voor de opleiding Geneeskunde kwijt.

Over de scores en de einduitslag van de selectie kan niet worden gecorrespondeerd. Inzage in de toets/beoordelingen is niet mogelijk.

Plaatsing

Je krijgt op volgorde van rangnummer al dan niet een opleidingsplaats aangeboden via een e-mail uit Studielink. Krijg je een opleidingsplaats aangeboden, dan moet je die  binnen 14 dagen accepteren. Doe je dat niet, dan wordt de opleidingsplaats aan de eerstvolgende kandidaat aangeboden. De laatste plaatsen kunnen in september 2020 nog aangeboden worden.

NB Volg de instructies op die je krijgt van Studielink en/of van de UvA.