Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Maak kennis met ons

Interdisciplinaire sociale wetenschap

Om een beter beeld te krijgen van wie onze studenten en docenten zijn, en waar zij zich binnen maar ook buiten de UvA mee bezighouden, is het interessant om een aantal testimonials te lezen. De huidige studenten spreken uiteraard nog over de opleiding met als naam Algemene sociale wetenschappen. Wellicht word jij de eerste ISW student die een testimonial aanlevert over je studie ervaring ?

Kearan Zuurendonk: ' Dit is de perfecte opleiding voor mij'

X
Kearan Zuurendonk

Ik geloof dat ik bij meer dan twintig opleidingen op open dagen ben geweest. Toen ik ASW vond, voelde het ook echt alsof ik 'het' gevonden had.

Lees wat Kearan en andere studenten vertellen over Algemene sociale wetenschappen. 

Beate Volker: 'ISW biedt breedte én diepgang van sociaalwetenschappelijke kennis'

Beate Volker
Beate Volker

Prof. dr. Beate Volker: een  actieve, enthousiaste onderzoeker en docent.

Naast je opleiding

Je kunt in contact komen met je medestudenten door lid te worden van de studievereniging Pegasus. De vereniging organiseert activiteiten als excursies, borrels, lezingen en een introductiekamp voor eerstejaarsstudenten. De studievereniging is regelmatig op zoek naar actieve leden die zich willen inzetten voor het bestuur en de organisatie van de vereniging.

x
Bestuur studievereniging Pegasus

Wil je je verder verdiepen in de opleiding? Kom naar de bachelordagen of loop dan een dagje mee. Je kunt je voor meelopen hier voor aanmelden via de onderstaande link: