Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Medische informatiekunde
Vergelijk

UvA Matching 2022

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze. Na afloop van UvA Matching ontvang je een persoonlijk advies van de opleiding.

Deadlines

Uiterlijk 1 mei schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na je inschrijving ontvang je een bericht van de UvA met je UvAnetID. Je moet je daarna zelf aanmelden voor UvA Matching via je Zelfbediening-dashboard. Aanmelden voor UvA Matching is verplicht en kan tot uiterlijk 19 mei 2022.

Meld je aan voor UvA Matching in SIS via je Zelfbediening-dashboard

Programma UvA Matching Medische Informatiekunde

Tijdens de UvA Matching maak je kennis met de opleiding Medische Informatiekunde. Zo volg je op één dag (online) colleges, neem je deel aan een practicum en kun je in gesprek met docenten en studenten. Ook bestudeer je literatuur en maak je oefentoetsvragen. Aan het einde van de week maak je een toets. Zo toets je of de studie echt bij je past en of je voldoende motivatie en studievaardigheden hebt om in september te starten.

Data en locatie

UvA Matching voor Medische informatiekunde vindt plaats op onderstaande dagen. Het is dus belangrijk dat je op deze dagen beschikbaar bent.

  • Woensdag 1 juni: Onderwijsdag (hele dag, waarschijnlijk online)
  • Vrijdag 3 juni: Toetsdag (halve dag, waarschijnlijk op locatie AMC)

Als je je hebt aangemeld voor UvA Matching ontvang je uiterlijk 25 mei een uitnodigingse-mail met meer informatie over het programma.

Afhankelijk van de dan geldende maatregelingen en mogelijkheden zal de Matching (gedeeltelijk) fysiek en/of online plaatsvinden. Updates worden op deze website geplaatst en de definitieve locaties zullen ook in de uitnodigingse-mail staan.

Vragen?

Voor vragen over de UvA Matching raadpleeg dan de FAQ’s.