Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor
Nieuwgriekse taal en cultuur

Open huis

Webinar Talen- en regiostudies
Hoe is het om een taal te studeren aan de UvA? Welke invulling kun jij aan jouw studie geven? En wat levert een dergelijke studie jou op? Deze vragen zullen worden beantwoord in deze video.
Meet & Ask
Ga live, via Zoom, in gesprek met een student, docent en/of studieadviseur. Je krijgt een korte opleidingspresentatie en kunt live al je vragen stellen. Samen met andere studiekiezers. Of doe mee met het online Proefstuderen en ervaar hoe het is om een student van deze bachelor te zijn.

Veelgestelde vragen

  • Wat kan ik na mijn studie doen?

    Na afronding van deze opleiding kun je een master doen of direct de arbeidsmarkt op. Lees meer op de pagina ‘Na je studie’.

  • Kan ik deze opleiding ook in deeltijd volgen?

    Ja, deze opleiding wordt ook in deeltijd aangeboden. Je volgt dezelfde colleges als de voltijdstudenten. Deeltijdstudenten halen 36 studiepunten per jaar. De studieduur is maximaal zes jaar, afhankelijk van eventuele vrijstellingen voor keuzevakken.

  • Hoe vind ik een kamer en helpt de UvA daarbij?

    Het vinden van een kamer in Amsterdam is vaak lastig door de grote vraag naar studentenwoningen, maar door op tijd te beginnen en goed te zoeken lukt het op termijn meestal wel om iets te vinden. Veel studenten vinden een kamer via-via of via social media. Voor eerstejaars bachelorsstudenten die verder dan 40 kilometer van Amsterdam wonen is er een voorrangsregeling, waarmee zij de kans op het vinden van een kamer aanzienlijk vergroten.

Online Proefstuderen
Meld je aan voor een online hoorcollege van de bachelor Nieuwgriekse taal en cultuur. Het college vindt plaats op maandag 7 december om 15.00 uur.
Tatiana Markaki
'In deze bachelor staat de historische en actuele dynamiek van het moderne Griekenland en het Middellandse Zee-gebied centraal.'
Dr. Tatiana Markaki
Maria Boletsi
'Een unieke kans om actuele vragen te stellen.'
Prof. dr. Maria Boletsi
Ben ik weer... Er is meer te doen in het Open huis.
Neem een virtueel kijkje op de campussen en in Amsterdam.
Laat je inspireren tijdens de themaweken.
Check welke andere studies er zijn.
Geef je op voor aankomende live events en ontvang een reminder.