Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor Onderwijswetenschappen

Programma UvA Matching

Bachelor Onderwijswetenschappen

UvA Matching wordt voor de opleidingen Onderwijswetenschappen (OW) en Pedagogische wetenschappen (PW) deels gecombineerd aangeboden, omdat de opleidingen starten met een gezamenlijk eerste semester. De onderwerpen die tijdens UvA Matching worden behandeld, sluiten aan bij het eerste studiejaar.

Zelfstudie

Vanwege de aangekondigde landelijke OV staking kan de geplande onderwijsdag op dinsdag 28 mei op de UvA Roeterseilandcampus helaas niet doorgaan. De docenten die de hoorcolleges en werkgroepen zouden verzorgen, kunnen door de staking geen van allen in Amsterdam aanwezig zijn. Bovendien verwachten wij dat veel deelnemers aan Matching hetzelfde probleem zullen hebben. 

In plaats van de onderwijsdag zullen de verschillende onderdelen digitaal worden aangeboden, zodat je je thuis en in je eigen tijd kunt voorbereiden op de digitale toets. Uitgezonderd zijn de werkgroepen; deze worden in zijn geheel geannuleerd. Op de digitale leeromgeving UvA Canvas vind je alle artikelen en webcolleges die je nodig hebt.  

Canvas

  • De digitale leeromgeving UvA Canvas is beschikbaar vanaf donderdag 16 mei 2019.
  • Log in met je UvAnetID (= studentnummer) en wachtwoord.
  • Je vindt het studiemateriaal in de course van UvA Matching Onderwijswetenschappen. 
  • Op de digitale leeromgeving Canvas vind je alle informatie, webcolleges en studiemateriaal (artikelen) die je nodig hebt om vanuit de plek van jouw keuze (bijvoorbeeld thuis of in de bibliotheek) te studeren en de toets voor te bereiden.

Log in op UvA Canvas

Studielast

De studielast van UvA Matching is 1 EC (European Credit). Dit houdt in, dat we van je verwachten dat je 28 uur met studeren bezig bent (inclusief het volgen van colleges, zelfstudie en het maken van een toets).

Toets op maandag 3 juni 2019

  • De digitale toets is alleen beschikbaar op maandag 3 juni van 11.00 uur tot 13.00 uur in Canvas.
  • Locatie: thuis

Studieadviseurs

  • Mocht je nog vragen hebben over deelname aan UvA Matching, dan kun je e-mailen naar: studieadviseurs-pow-fmg@uva.nl
  • Ga je deelnemen aan UvA Matching en heb je dyslexie of een andere functiebeperking die misschien een voorziening tijdens de toets vereist? Stuur ons dan van tevoren een e-mail. Neem daarnaast alvast een kijkje op de website van de studentendecanen voor informatie over studeren met een functiebeperking aan de Universiteit van Amsterdam.

Studiekeuzeadvies

Een week na het maken van de toets ontvang je de uitslag van de toets en een studiekeuzeadvies. Hopelijk bevestigt deelname aan UvA Matching je studiekeuze. Ook is het mogelijk dat je er na deelname aan UvA Matching achter komt dat de opleiding Onderwijswetenschappen toch niet bij je past. In dat geval bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan het studiekeuze heroriëntatietraject dat de UvA aanbiedt. Je kunt dan samen met een studieloopbaanbegeleider op zoek gaan naar de juiste studie voor jou.