Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Online voorlichtingsactiviteiten

Bachelor Pedagogische wetenschappen

Vanwege de maatregelen naar aanleiding van het coronavirus kunnen een groot aantal open dagen en voorlichtingsactiviteiten helaas niet door gaan. Omdat we je toch graag zo goed mogelijk willen voorlichten en je een zo compleet mogelijk beeld willen geven van onze opleiding en de sfeer op de Universiteit van Amsterdam, hebben we een aantal digitale alternatieven ontwikkeld. We hopen deze je zullen helpen om een weloverwogen en goede studiekeuze te maken.

De digitale voorlichting die wij hebben opgezet, bestaat uit vier verschillende onderdelen:

1. Praktische informatie

Hieronder kun je een video van een door een van onze docentvoorlichters ingesproken Powerpoint bekijken met daarin alle praktische informatie over de opleiding. 

2. Virtuele rondleiding over de Roeterseilandcampus

De Roeterseilandcampus (REC) is één van de vier open stadscampussen van de Universiteit van Amsterdam en ligt in het centrum van Amsterdam. De meeste colleges van de bacheloropleiding Pedagogische wetenschappen vinden plaats op het REC. Bekijk de video hieronder om een kijkje te nemen!
 

3. Minicolleges van docenten

Om een indruk te krijgen van het onderwijs dat in onze opleiding wordt aangeboden, hebben we een aantal van onze docenten gevraagd een video te maken. Hierin vertellen zij meer over het specifieke vak dat zij geven en dat jij straks tijdens de opleiding zal gaan volgen.

4. Q&A-sessie met studenten via zoom

De eerste drie onderdelen van de voorlichting, kun je individueel doorlopen. Het vierde onderdeel is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de voorlichting, namelijk het rechtstreekse persoonlijke contact met onze studenten. 

De Q&A-sessie vindt plaats op woensdag 27 mei om 13 uur. Aanmelden gaat via info-pow-fmg@uva.nl. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een link naar de Q&A-sessie. De sessie zal circa een uur duren en je volgt deze samen met een aantal andere studiekiezers via ZOOM.

Tijdens de Q&A zullen enkele van onze zittende studenten je meer vertellen over hun eigen ervaringen in de opleiding. Vervolgens kun je alle vragen stellen die je hebt over de opleiding of over studeren aan de Universiteit van Amsterdam. 

Meld je aan voor de online voorlichtingsactiviteit