Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

UvA Matching

Politicologie

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bachelor. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze.

Aanmelding

UvA matching vindt weer plaats in 2020 (data variëren). Na je inschrijving via Studielink (uiterlijk 1 mei) ontvang je een bericht met je UvAnetID, en kun je je via je persoonlijke Checklist inschrijving zelf aanmelden voor UvA Matching.

Voor meer informatie neem contact op met de opleiding via de  Education Desk Social Science

UvA Matching Politicologie: dinsdag 9 juni 2020

Zelfstudie: lezen literatuur in de digitale leeromgeving Canvas, ter voorbereiding op het hoorcollege, de werkgroep en het tentamen.

Matching op locatie, verplichte aanwezigheid bij alle onderdelen.

Locatie: UvA, Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam

Programma:

  • 11.00-13.00 Hoorcollege
  • 13.00-17.00 Werkgroepen, kennismaking en informatiebijeenkomst
  • Vanaf 16.00 Afsluiting met Machiavelli (studievereniging van Politicologie)

Tussen 10 en 16 juni:

  • Online tentamen, 2 uur, individueel starten en afronden.

Na de Matching volgt een adviesbrief. Dit advies, dat wordt gebaseerd op de uitslag van het tentamen, is niet bindend. Echter, het wordt sterk aangeraden om je studiekeuze te heroverwegen indien het advies negatief is.

Informatie

Na je aanmelding voor de UvA Matching, ontvang je begin mei een uitnodiging voor de digitale leeromgeving Canvas. Hier vind je alle benodigde informatie over de Matching, zoals de voorbereidende literatuur, de exacte locatie, en het tentamen.

Bijzonderheden

Heb je een functiebeperking (bijv. dyslexie) of een chronische ziekte waardoor je speciale voorzieningen nodig hebt, neem dan contact op met de Education Desk Social Sciences.

Let op:
Neem een geldig identificatiebewijs mee (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).

Vragen?

Voor vragen omtrent de Matching kun je contact opnemen met de onderwijsbalie van Sociale Wetenschappen via edss@uva.nl of 020-525 3777.

Bijzonderheden

Heb je een functiebeperking (bijv. dyslexie) of een chronische ziekte waardoor je speciale voorzieningen nodig hebt, neem dan even contact op met de opleiding.

Let op:
Neem een geldig identificatiebewijs mee (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).