Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Studeren op Science Park

De colleges van Psychobiologie worden voornamelijk gegeven in het gebouw van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) op het Amsterdam Science Park. Het gebouw en de sfeer op Science Park 904 is voor veel studenten een reden om te kiezen voor de UvA

Studievereniging CONGO

In de hal van Science Park 904 vind je de kamers van alle studieverenigingen van de FNWI naast elkaar. Biologie, Biomedische wetenschappen en Psychobiologie kennen een zeer actieve studievereniging: Congo. Aan het begin van elk jaar organiseren ze voor de drie studies een Facultaire Introductie-week en aan het eind van september een eerstejaarsweekend. Het hele jaar door organiseren verschillende commissies lezingen, excursies, weekenden, borrels, feesten en vele andere activiteiten. Via Congo kun je studieboeken kopen, waarbij je als Congo-lid korting krijgt. En je kunt altijd in de Congokamer langskomen voor gratis koffie en thee.

Faciliteiten

Science Park 904 beschikt over moderne collegezalen, practicumruimtes en onderzoekslabs. Ook zijn er studieruimtes waar je zelfstandig kunt werken. Overal in het gebouw kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Science Park 904

Science Park 904
1098 XH Amsterdam

  • Studieruimtes

    In de Spacefinder app of bij de touch table bovenaan de trap van de centrale hal kun je op een heat map zien hoe druk het is in de verschillende studiezones op Science Park 904. Ook kun je hier meteen zelf een studieruimte boeken.

  • Onderwijsbalie en bibliotheek

    Bovenaan de trap van de centrale hal is de balie van de bibliotheek en de onderwijsbalie, waar je terecht kunt voor het regelen van praktische zaken omtrent je opleiding.

  • Eten en drinken

    Op de begane grond van de centrale hal is er een kantine en een koffiebar. Ook zijn er op diverse plekken in het gebouw snackautomaten en koffiemachines.

Naast de studie

Sport

Naast Science Park 904 staat het Universum, een van de zeven locaties van het USC, het studentensportcentrum van de UvA. Het USC biedt meer dan 70 sporten tegen lage tarieven. Sport je liever in verenigingsverband? Sluit je dan aan bij een van de vele studentensportverenigingen in Amsterdam.

CREA

CREA is de culturele organisatie van de UvA en de HvA. Als UvA-student kun je hier goedkoop cursussen en workshops volgen op het gebied van muziek, theater, dans, film, digitale media, fotografie en literatuur. CREA verhuurt ook studio's voor theater, muziek en dans.