Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Psychobiologie

Locatie en faciliteiten

Het College of Science is met alle UvA-bètaopleidingen gevestigd op het Science Park Amsterdam. Een inspirerende wetenschappelijke omgeving, waar ook een groot aantal andere onderzoeksinstituten en innovatieve bedrijven is gevestigd. 

Science Park 904. Foto: Hanne Nijhuis

Naast moderne collegezalen en laboratoria vind je hier uiteraard ook computer- en studieruimtes, waar je zelfstandig kunt werken. En als je klaar bent met studeren, biedt de campus van het Science Park genoeg mogelijkheden tot ontspanning. Je vindt er niet alleen een espressobar en cafés, maar ook het Universitair Sport Centrum (USC).

Als UvA-student krijg je je eigen computeraccount en opslagruimte. Op MijnUvA vind je onder andere nieuwsberichten over je opleiding, studie-informatie, je UvA studentenmail en het Studenteninformatiesysteem (SIS) voor je vak- en tentamenaanmeldingen. In Datanose vind je je rooster.

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van het Science Park.

Video wordt geladen..

Het Science Park ligt aan de oostelijke kant van Amsterdam in het stadsdeel Watergraafsmeer en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, onder andere dankzij het treinstation Amsterdam Science Park.