Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Open dagen en contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Psychobiologie aan de UvA en zou je graag een keer komen kijken op Science Park? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en momenten in het jaar waarop dat kan.

UvA Bachelordag

Twee keer per jaar organiseert de UvA de Bachelordag. Tijdens deze dag zijn er bij alle bacheloropleidingen voorlichtingsrondes en zijn er informatiemarkten op elke locatie. De opleiding Psychobiologie geeft voorlichting op de locatie Science Park 904. Hier kun je op dezelfde dag ook voorlichtingsrondes bezoeken van andere opleidingen van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Handig, als je bijvoorbeeld nog twijfelt tussen Psychobiologie en Psychologie. De eerstvolgende UvA Bachelordag is op 14 maart 2020.

Alles over de UvA Bachelordag

UvA Proefstudeerweek

Als je je verder wil verdiepen in een studie, kun je ook komen proefstuderen. Tijdens de UvA Proefstudeerweek biedt de bachelor Psychobiologie een programma aan van een halve dag met een hoorcollege en een werkcollege. De eerstvolgende UvA Proefstudeerweek is in april 2020.

Alles over UvA Proefstuderen

UvA Student voor een dag / meelopen

Wil je zelf ervaren hoe het is om Psychobiologie te studeren aan de UvA? Kom dan een dagje meelopen. Een student van de opleiding neemt jou mee naar een echt college, laat je de campus zien en beantwoordt al je vragen. Aanmelden voor UvA Student voor een dag kan tussen oktober en mei.

Alles over UvA Student voor een dag (Meelopen)

Contact

  • Student Service Desk
    De Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Student Service Desk.
Studentvoorlichters Psychobiologie 2019-2020
  • Studieadviseur
    Heb je meer persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je toelaatbaarheid of studeren met een functiebeperking, neem dan contact op met de studieadviseur van de bachelor Psychobiologie Marleen Enschede.
Science Park 904
Science Park 904

Science Park 904
1098 XH Amsterdam