Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Rechtsgeleerdheid

Open dagen en andere activiteiten

Open dag
Open dag bachelor Rechtsgeleerdheid

UvA Bachelordag: 14 maart 2020

Maak kennis met alle bacheloropleidingen van de UvA op de Bachelordag. Tijdens de voorlichtingsrondes van Rechtsgeleerdheid krijg je meer informatie over de opleiding en een kort college van een docent. Studenten vertellen over hun ervaringen. Ook wordt er veel verteld over wat je kunt worden met de opleiding.

Op de informatiemarkt kun je ook vragen stellen aan studenten van de opleiding Rechtsgeleerdheid en krijg je meteen een goede indruk van het nieuwe gebouw van de opleiding op de Roeterseilandcampus.

Meer informatie over de UvA Bachelordag

Student voor een dag: 17 januari 2020

Ervaar hoe het is om een student Rechtsgeleerdheid te zijn. Studenten van de opleiding nemen je mee naar een college en een werkgroep waar een opdracht wordt behandeld. Je hoort van de studenten zelf wat zij van de UvA vinden en hoe zij hun studie ervaren. Ze geven je ook een rondleiding op de campus.

Elke maand verzorgt een docent een college over een van de rechtsgebieden. De colleges van Student voor een dag zijn gezamenlijk voor de bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid en Fiscaal recht.

Meer informatie over Student voor een dag

Proefstuderen: 12 december 2019

Kom een (halve) dag proefstuderen aan de UvA tijdens de proefstudeerweek die twee keer per jaar aan de hele UvA te volgen is. Er is een college van de bachelor Rechtsgeleerdheid en een van Fiscaal recht. Je volgt een college en een werkgroep van de bachelor van jouw keuze en je maakt kennis met de studenten die de studie nu volgen.

Naar programma en voorbereidingsopdracht

Meer informatie over Proefstuderen