EN

Wil je weten hoeveel studenten er jaarlijks met de opleiding starten, hoeveel uur je college hebt of wat de studenten van de opleiding vinden? Hieronder vind je de cijfers bij elkaar.

Slavische talen en culturen in getallen

Aantal eerstejaarsstudenten 13
Verhouding man/vrouw 7/6
Aantal contacturen per week in het eerste jaar 12-18

Bron: UvA-data (2018-2019)

Hoe tevreden zijn onze studenten?

(zeer) tevreden
De studie in het algemeen 76,9%
De inhoud van de opleiding 83,3%
De docenten van de opleiding 83,3%
Verworven wetenschappelijke vaardigheden 58,3%
De studiebegeleiding 75%
De algemene sfeer bij de opleiding 83,3%
De groepsgrootte 91,7%
Verworven algemene vaardigheden 75%

Bron: Nationale Studentenenquête (NSE) 2018

Studie in Cijfers

De studiebijsluiter Studie in Cijfers is gemaakt door Studiekeuze123 in opdracht van OCW (op basis van verschillende bronnen) en geeft een beknopt beeld van hoe een opleiding het doet in vergelijking met dezelfde opleiding bij andere universiteiten.

Bekijk Studie in Cijfers

Arbeidsmarkt

Op studiekeuze123.nl/doorstuderen kun je zien welke masteropleiding studenten kozen na deze bachelor. Lees hier ook meer informatie over de arbeidsmarktmogelijkheden na afronding van deze opleiding.