Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor
Sociale geografie en Planologie

Voorlichting en contact

Wil je starten met onze opleiding en heb je, na het lezen van de informatie op deze site, nog vragen, óf wil je meer weten over hoe het is om deze studie te doen, dan kun je via Instagram in contact komen met een van onze studenten. Ook de medewerkers van de Education Desk Social Sciences kunnen je veel vertellen over de opleiding of een afspraak voor je regelen met een studieadviseur.

Chiel
Stel je vragen aan Chiel

Instagram

Het nu ook mogelijk om via Instagram direct vragen te stellen aan studenten. Voor vragen over Sociale geografie en Planologie staat Chiel iedereen graag te woord! Chiel zit in de laatste fase van zijn bachelorprogramma en weet dus heel veel over de studie en zaken rondom studeren. Klik hier om in contact te komen met Chiel.

Behalve Chiel zijn er ook nog andere studenten met wie je via Instagram in contact kunt komen.

Klik hier om in contact te komen met Jelte.

Klik hier om in contact te komen met Iris.

Klik hier om in contact te komen met Roel.

Onderwijsbalie Sociale Wetenschappen

Wij houden ons aan de maatregelen die de UvA met betrekking tot het coronavirus heeft opgesteld. Daarom zijn onze openingstijden en wijze waarop we bereikbaar zijn tijdelijk aangepast.

De onderwijsbalie Sociale Wetenschappen is fysiek gesloten. Je kunt ons wel online bereiken en (beperkt) per telefoon.

E-mail ons op edss@uva.nl. We reageren zo snel we kunnen op werkdagen tussen 09:00 en 15:00

Je kunt ons ook telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 14:00 op telefoonnummer 020 – 525 3777

Lukt het niet om in contact met ons te komen en heb je een urgente vraag? Neem contact op met de Centrale Studenten Service Desk < met de link: https://student.uva.nl/contact-en-locaties/central-student-service-desk/central-student-service-desk.html>. Zij zijn elke werkdag bereikbaar per telefoon en whatsapp tussen 09:00 en 17:00.

Bezoekadres

Education Desk Social Sciences    
Nieuwe Achtergracht 166   
1018 WV Amsterdam 
T 020 - 525 3777 
edss@uva.nl

Postadres

College of Social Sciences  
Postbus 15725
1001 NE Amsterdam 

Plattegrond Roeterseiland Campus

Central Student Service Desk

Voor algemene informatie over studeren, inschrijven, studiefinanciering en wonen, kun je terecht bij de Central Student Service Desk. Zie de website voor adres, telefoon en openingstijden: