Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor Universitaire Pabo van Amsterdam

Studeren in het hart van Amsterdam

Universitaire Pabo van Amsterdam

De Universitaire Pabo van Amsterdam is gehuisvest in Gebouw L van de Amsterdam Roeterseilandcampus, aan de Nieuwe Achtergracht 129.

Buitenruimte Roeterseilandcampus

Amsterdam Roeterseilandcampus

Amsterdam Roeterseilandcampus is een open stadscampus in de levendige en groene Plantagebuurt aan de rand van de Amsterdamse binnenstad. Je vindt er naast de college- en werkgroepzalen ook goed toegeruste computerruimtes en studiezalen.

Ook CREA het culturele studentencentrum van UvA en HvA met theaterzalen, studio’s en café, vind je op de campus. Een plek waar je cursussen kunt volgen, theatervoorstellingen bezoeken en met studiegenoten kunt afspreken in het CREA Cafe.

Op en rondom de campus zijn vele winkeltjes, cafés en restaurantjes en culturele voorzieningen als de bioscoop Kriterion, dierentuin Artis, en het Tropenmuseum. 

Kohnstammhuis

Als UPvA-student volg je ook lessen in het Kohnstammhuis van de HvA aan de Wibautstraat. Dit is op loopafstand van de Roeterseilandcampus.

Als UvA-student krijg je een eigen computeraccount en webspace. Als je inlogt op MijnUvA heb je direct toegang tot je studentenmail, Blackboard (met nuttige studie-informatie, opdrachten, literatuur en dergelijke) en SIS (onder andere voor het aanmelden voor colleges). Je kan gebruik maken van de bibliotheek en mediatheek van UvA en HvA.

 

Roeterseilandcampus - gebouw L
Roeterseilandcampus - gebouw L

Ruimte UvA Roeterseilandcampus

Nieuwe Achtergracht 129
1018 WS Amsterdam

Kohnstammhuis
Kohnstammhuis

Ruimte HvA Kohnstammhuis

Wibautstraat 2-4
1091 GM Amsterdam