Bachelor Universitaire Pabo van Amsterdam

Voorlichting en contact

Universitaire Pabo van Amsterdam

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Universitaire Pabo van Amsterdam? Bezoek dan één van de voorlichtingsdagen, of neem contact met ons op.

• Studentbegeleiders

De studentbegeleiders Paul Ruis en Judith Bekebrede hebben een goed overzicht van de studiemogelijkheden binnen de opleidingen. Je kunt bij de studentbegeleiders terecht voor onder andere:

• inlichtingen over de diverse mogelijkheden binnen de opleiding;
    • advies bij individuele situaties zoals: topsport, functiebeperking, ziekte, combinatie studie/ werk, persoonlijke omstandigheden, studieproblemen bijvoorbeeld studietwijfel, (tijdelijk) stoppen of veranderen van opleiding.

Mail de studentbegeleiders

• Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven (via Studielink), studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Central Student Service Desk