Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor
Universitaire Pabo van Amsterdam
Voorlichtingsactiviteiten

Online voorlichtingsactiviteiten

Vanwege de maatregelen naar aanleiding van het coronavirus kunnen een groot aantal open dagen en voorlichtingsactiviteiten helaas niet door gaan. Omdat we je toch graag zo goed mogelijk willen voorlichten en je een zo compleet mogelijk beeld willen geven van onze opleiding en de sfeer op de Universiteit van Amsterdam, hebben we een aantal digitale alternatieven ontwikkeld. We hopen deze je zullen helpen om een weloverwogen en goede studiekeuze te maken.

Thema: Maandag 21 september tot en met vrijdag 25 september is het de Week tegen het pesten
Marloes van Verseveld is PhD-onderzoeker bij het Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding van de Hogeschool van Amsterdam en onderzoekt anti-pestbeleid voor basisscholen en verzorgt gastcolleges bij de UPvA. Wij stelden haar drie vragen over dit thema.

De digitale voorlichting die wij hebben opgezet, bestaat uit vier verschillende onderdelen:

1. Praktische informatie

Hieronder kun je een video met een door een van onze docentvoorlichters ingesproken Powerpoint bekijken met daarin alle praktische informatie over de opleiding. 

2. Virtuele rondleiding over de Roeterseilandcampus

De Roeterseilandcampus (REC) is één van de vier open stadscampussen van de Universiteit van Amsterdam en ligt in het centrum van Amsterdam. De meeste colleges van de bacheloropleiding Universitaire Pabo van Amsterdam vinden plaats op het REC. Bekijk de video hieronder om een kijkje te nemen!
 

3. Minicolleges van docenten

Om een indruk te krijgen van het onderwijs dat in onze opleiding wordt aangeboden, hebben we een aantal van onze docenten gevraagd een video te maken. Hierin vertellen zij meer over het specifieke vak dat zij geven en dat jij straks tijdens de opleiding zal gaan volgen.

4. Q&A-sessie met studenten via zoom

Het is helaas niet meer mogelijk je op te geven voor een Q&A-sessie met onze studenten. Heb je na het bekijken van bovenstaande filmpjes nog vragen voor een van onze studenten? Je kunt deze stellen via Instagram. Kijk hiervoor op het tabblad 'Contact'. Hier vind je ook de contactinformatie van de onderwijsbalie en de studieadviseurs.