Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Studeren op Science Park

De colleges van Wiskunde worden gegeven in op de locaties van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op het Amsterdam Science Park. De informele sfeer die hier heerst is voor veel studenten een reden om te kiezen voor de UvA.

Studievereniging NSA

In de hal van Science Park 904 vind je de kamers van alle studieverenigingen van de FNWI naast elkaar. Studievereniging NSA (Natuurwetenschappelijke Studievereniging Amsterdam) is de studievereniging voor bachelor- en masterstudenten in de studierichtingen Wiskunde en Natuur- en Sterrenkunde.

NSA organiseert lezingen, themadagen, congressen, excursies, gezamenlijke weekends en borrels. Zo maak je snel en makkelijk contact met je medestudenten. Naast de gezelligheid, beheert NSA een tentamenbank en krijg je als lid korting op studieboeken.

Faciliteiten

Science Park 904 beschikt over moderne collegezalen, practicumruimtes en onderzoekslabs. Ook zijn er studieruimtes waar je zelfstandig kunt werken. Overal in het gebouw kun je gebruik maken van gratis WiFi. 

Science Park 904

Science Park 904
1098 XH Amsterdam

  • Studieruimtes

    In de Spacefinder app of bij de touch table bovenaan de trap van de centrale hal kun je op een heat map zien hoe druk het is in de verschillende studiezones op Science Park 904. Ook kun je hier meteen zelf een studieruimte boeken.

  • Onderwijsbalie en bibliotheek

    Bovenaan de trap van de centrale hal is de balie van de bibliotheek en de onderwijsbalie, waar je terechtkunt voor het regelen van praktische zaken omtrent je opleiding.

  • Eten en drinken

    Op de begane grond van de centrale hal is er een kantine en een koffiebar. Ook zijn er op diverse plekken in het gebouw snackautomaten en koffiemachines.

Naast de studie

Sport

Naast Science Park 904 staat het Universum, een van de zeven locaties van het USC, het studentensportcentrum van de UvA. Het USC biedt meer dan 70 sporten tegen lage tarieven. Sport je liever in verenigingsverband? Sluit je dan aan bij een van de vele studentensportverenigingen in Amsterdam.

Website USC

Studentensportverenigingen in Amsterdam

CREA

CREA is de culturele organisatie van de UvA en de HvA. Als UvA-student kun je hier goedkoop cursussen en workshops volgen op het gebied van muziek, theater, dans, film, digitale media, fotografie en literatuur. CREA verhuurt ook studio's voor theater, muziek en dans.

Bekijk het CREA aanbod