Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Lerarenopleiding Aardrijkskunde

Open huis

Wat kun je verwachten van deze studie?
In de video hiernaast vertellen student Vincent van Goethem en docent Gerhard Stoel waarom een lerarenopleiding aan de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO) van de UvA een goede keuze is.
Meet & Ask
Ga live - via Zoom - in gesprek met een student en een docent. Samen met andere studiekiezers krijg je een korte opleidingspresentatie en aansluitend kun je al je vragen stellen. Er zijn sessies op maandag 16 november van 17.00-18.00u en op woensdag 25 november van 19.00-20.00u.
Voorlichtingsbijeenkomst gemist?
Download hieronder de PowerPoint-presentatie van de gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomst voor de 24 masters Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs aan de Interfacultaire Lerarenopleidingen van de UvA op 8 oktober jongstleden.
Neem een kijkje op de Roeterseilandcampus
De Roeterseilandcampus (REC) is één van de vier open stadscampussen van de Universiteit van Amsterdam en ligt in het centrum van Amsterdam. De meeste colleges van de mastertrack Preventieve jeugdhulp en opvoeding vinden plaats op het REC. Bekijk de video hiernaast om wat van de sfeer te proeven!
Het Onderwijsloket
Het Onderwijsloket is een initiatief van de Vereniging Hogescholen (VH) en de Vereniging van Universiteiten (VSNU). Op dit online platform vind je alle informatie over werken in het onderwijs. Het Onderwijsloket beantwoordt al je vragen en geeft informatie over welke routes er voor jou mogelijk zijn, welke functies je binnen een school kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken.
Wat een boeiende themaweek. Vergeet niet...
Op de hoogte te blijven van de aankomende live events.
Jezelf virtueel rond te leiden op de campussen.
Te bekijken welke studies nog meer bij jouw interesse passen.